top of page

Activitats d'Estiu 2020

Després d'unes setmanes d'incertesa sobre la possibilitat de fer activitats per a infants i joves aquest estiu, sembla que finalment sí que serà possible seguint les directrius marcades per les institucions.


Així que estem contents d'anunciar, que obrim les inscripcions per a les ACTIVITATS D'ESTIU 2020 de LaCuquera. Convençuts d'un format que fa anys que funciona i arriba als alumnes, ara més que mai volem repetir la fórmula que tan bé ha funcionat els últims anys, posant especial èmfasi en la necessitat de tots els alumnes de recuperar el contacte presencial tant amb professors com companys i companyes. Sempre, això sí, tenint en compte les mesures de seguretat que es marquin en tot moment per no posar en risc la salut de ningú.


D'una banda, tornem amb la 9a edició de l'ESTIU DE CINE, on cada setmana els alumnes escriuran, prepararan, i rodaran el seu propi curtmetratge. De l'altra, tindrem també l'ESTIU DE MUSICALS, que arriba a la seva 6a edició, on assajarem i estrenarem dos grans èxits del teatre musical: "Geronimo Stilton", basat en el popular llibre infantil i "Mary Poppins" amb les cançons de Disney.

Atenció: Els grups podran tenir menys alumnes que en anteriors edicions a causa de l'alerta sanitària, així que les places d'aquesta edició es veuran reduïdes. Se seguirà ordre estricte d'inscripció i pagament.
De 5 a 12 anys

  • Quinzena 1 - GERONIMO STILTON (del 6 al 17 de juliol)

  • Quinzena 2 - MARY POPPINS (del 20 al 31 de juliol)


De 8 a 18 anys

  • Setmana 1 - POLICÍAC (del 6 al 10 de Juliol)

  • Setmana 2 - CIÈNCIA FICCIÓ (del 13 al 17 de Juliol)

  • Setmana 3 - FALS DOCUMENTAL (del 20 al 24 de Juliol)

  • Setmana 4 - PARÒDIA (del 27 al 31 de Juliol)

altres notícies
bottom of page