Nous grups de Ioga

Amb l'estrena de la nova aula, reobrim grups de Ioga amb la professora Patricia Prata amb qui ja havíem treballats fa uns mesos. Ioga vol dir unió, és la unió del cos, la ment i l'ànima amb el "ben-sentir". El ioga ens fa més flexibles, vitals i àgils, tant físicament com mental; ens allibera de l'ansietat, cosa que fa augmentar l'energia i la autoestima. En concret, oferim dues modalitats diferents de Ioga, i podeu triar si venir un dia a la setmana o bé dos. HATHA IOGA:
 És una dansa que occore entre la respiració, el cos i l'ànima. Sanant totes elles en un mateix instant. Horari: Dimarts i/o dijous de 21:00 a 22:00 KUNDALINI IOGA: És passió en moviment! Deixar que l'ànima s'expressi

Inaugurem nova aula

Dissabte 29 d'abril vam inaugurar oficialment la nostra nova aula i la nova entrada a LaCuquera pel passatge de la Sardana. Ho vam celebrar amb unes portes obertes amb molta gent amiga. Aquí un petit resum per recordar-ho! Aviam, moltes novetats en aquest nou espai. Podeu contactar-nos per a més informació sobre lloguers d'espais.

LaCuquera - Aula de teatre, expressió i creativitat

info@lacuquera.com - c/Major 27 -  08750 Molins de Rei - 93.140.87.18  - 685.406.135

Associació Qqteatre © 2018