top of page

estiu de MUSICALS 2024. Actua, canta i balla!

Cartell Estiu de Musicals 2024 - LC.jpg

Ja són molts juliols complementant el que més ens agrada, el teatre, amb la música i el ball creant els musicals més refrescants.

 

Aquest any arribem a la 11a edició de l'ESTIU DE MUSICALS, el nostre taller d'estiu de teatre musical on aprendrem el màxim sense deixar de passar-nos-ho bé jugant i desconnectant. En només dues setmanes muntarem i estrenarem una peça de teatre musical! Si als teus fills i filles els agrada cantar i ballar, aquesta és la seva activitat per viure la màgia dels musicals. No us el perdeu, tenim places limitades!

INSCRIU-T'HI

Dates: Tallers quinzenals. L'alumne/a pot participar a una o a les dues quinzenes, que seran independents. Cada bloc quinzenal es treballarà una obra de teatre musical diferent:

Lloc: L'activitat es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola El Palau (Carrer Rubió i Ors, 1, entrada pel pati al carrer Rafael de Casanova).

Horari: Dues setmanes, de dilluns a divendres de 9h a 13h/13.30h.

  • En tenir un dilluns festiu, la Quinzena 1 s'allargarà la resta de dies fins les 13:30 per tenir temps a desenvolupar els mateixos continguts. 

  • Les classes es dividiran en dos blocs: una part més lúdica i de jocs teatrals i una part de preparació del muntatge d’un musical a través de les escenes, el cant i el ball.

  • A mig matí pararem per anar a esmorzar i fer una petita pausa i esbarjo a l’aire lliure.

  • L'últim divendres de cada quinzena finalitzarem amb la presentació davant de públic del musical assajat. La realització d’aquesta mostra i el seu format vindrà determinat per l’estat de la pandèmia.

Acollida: Servei d'acollida de 8h-9h o de 13h-14h (o 13:30h-14:30h la Q1) per les famílies interessades (40€/quinzena i torn)

Edats: Grups de 5 a 12 anys (nascuts del 2012 al 2018)

Preu: 140€/quinzena

  • Descompte dobl​e quinzena: 260€

  • Descompte per germà o germana: 120€/quinzena

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans del 25 de juny.

  • El descompte per germà o germana s'aplicarà si s'hi inscriuen la mateixa quinzena.

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

casals@lacuquera.com

685.406.135

No cal conèixer els les pel·lícules i/o musicals que treballarem, però per si us ve de gust aquí en podeu veure un petit tast del que treballarem aquest estiu: MARY POPPINS i FROZEN

Trailer Mary Poppins (doblaje original)
Frozen. El regne del gel. Cinema en català. Llengua catalana.

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@lacuquera.com (ref. "Tractament de dades").

Formulari_Musical
bottom of page