top of page

extraescolars

Activitats extraescolars per escoles i instituts

A banda de les activitats que oferim a la nostra escola, des de LaCuquera també oferim servei de gestió d'activitats en horari d'extraescolats per a escoles i instituts en els seus mateixos equipaments. Actualment, la les activitats que oferim són les següents:

TEATRE

La idea és adaptar el pla pedagògic que es duu a terme a la nostra escola de teatre a un format d’extraescolar perquè els alumnes puguin iniciar-se en l’activitat. La nostra filosofia és que a part dels coneixements tècnics a nivell teatral, els alumnes puguin aprofundir en altres aspectes que els ajudin a conèixe’s i créixer personalment, com ara la confiança, el treball en grup, la comunicació o l’expressió d’emocions. Per treballar de manera òptima, plantegem agrupar els alumnes en funció dels cicles educatius. Així podem fixar objectius específics en cada franja d'edat, de manera que tinguin una continuïtat en els continguts.

 

LET’S DO DRAMA (Teatre en Anglès)

El teatre és pràctica i experiència personal i a la vegada dóna eines de comunicació, desinhibició i confiança. Per tant una classe de teatre en anglès és un bon context per fixar expressions d’un altre idioma i també per perdre la por a llençar-se a parlar-lo. Adaptant sempre els contingut a les edats i el nivell dels alumnes, el mètode es basa en la posada en escena de situacions curtes i quotidianes on els nens hauran d’expressar-se en anglès. Sempre a través del joc teatral, els alumnes no només aprendran anglès sinó que també s'ho passaran bé, riuran i perdran la vergonya que sovint produeix no dominar un idioma. I se n'adonaran que no és tan important el coneixement de la llengua sinó la seva capacitat de fer-la servir.

 

IOGA PER A NENS

El ioga per a infants es basa en el mateix treball que es faria amb adults, però des d’una vessant més lúdica. Els nens treballen el ioga d’una manera dinàmica i en continu moviment que també els ajuda a desenvolupar la seva creativitat. Sempre des del joc i ajudant-se de la imaginació, els nens aprendran a crear postures de ioga en moviment i estirament bàsics que fomentaran la seva elasticitat, flexibilitat i coordinació. A més a més, aprendran a controlar la seva respiració i el ioga els ajudarà a concentrar-se i a relaxar-se,  deixant anar l’energia d’una manera creativa i divertida.

 

Fins ara aquests són alguns dels centres i escoles amb els que hem treballat:

  • Centre Parroquial, Sant Feliu de Llobregat

  • Foment Cultural i Artístic, Sant Joan Despí

  • Escola Pau Vila, Sant Feliu de Llobregat

  • Escola Miquel Martí i Pol, Sant Feliu de Llobregat

  • Escola Estel, Molins de Rei

  • Escola Castell Ciuró, Molins de Rei

  • Escola L’Alzina, Molins de Rei

  • Col·legi Manyanet, Molins de Rei

  • Escola Joan Perich, Sant Joan Despí

  • Escola Pla de les Vinyes, Santa Coloma de Cervelló

 

Si esteu interessats en oferir alguna activitat a la vostra escola, envieu-nos un correu electrònic a info@lacuquera.com i us n'expliquem els detalls.

bottom of page