ALTRES ACTIVITATS

disciplines més enllà del teatre

Ioga


Ioga vol dir unió, és la unió del cos, la ment i l'ànima amb el "ben-sentir". El ioga ens fa més flexibles, vitals i àgils, tant físicament com mental; ens allibera de l'ansietat, cosa que fa augmentar l'energia i la autoestima. A través del ioga treballem: la pau mental, la flexibilitat, una millor postura, s'oxigena el cervell, respiració més lenta, incrementa la capacitat pulmonar, redueix l'estrès, millora el  funcionament del cor, activa el metabolisme, ayuda la digestión, redueix l'àcid làctic dels músculs i redueix el dolor a les articulacions.

 

"La força no procedeix de les capacitats físíques. Procedeix d'una voluntat invencible." Gandhi

 

GRUP OBERT

Informació i inscripcions: Txon Iranzo

Telèfon: 616 486 070

Correu electrònic: ascensioniranzo@gmail.com

Meditació

 

Es de cajón pensar que la mente está a nuestro servicio, pero es fácil observar que no siempre es así. La mente suele ir por su cuenta, pensando “cosas” sin parar, rememorando situaciones pasadas o imaginando qué haremos o qué nos gustaría hacer en un futuro no necesariamente muy lejano; es decir, que nos perdemos de vivir y experimentar situaciones agradables como puede ser jugar con nuestros hijos, mientras la mente está pensando en situaciones triviales como podría ser poner una lavadora; en estos casos es cuando la mente trabaja por sí sola y nosotros estamos a su servicio, sin apenas poder controlar lo que pensamos.

En este taller aprenderemos a controlar la mente y a utilizarla en nuestro propio beneficio, utilizando varias técnicas, todas ellas muy sencillas y que podréis practicar en casa.

GRUP NO OBERT

Meditació.JPG
Sandra Gómez.jpg
Chi Kung

Qigong i Chikung signifiquen el mateix, la diferència és que Qigong està escrit en mandarí i Chikung en cantonès. Chi o Qi es refereix a l'Energia i Kung o Gong significa "treball", per tant, una traducció vàlida de Chikung seria simplement "treball amb l'Energia". Tanmateix podem definir el Chikung o Qigong, com un conjunt d'exercicis harmònics i suaus que serveixen per enfortir i sanar el cos físic, mental i emocional, així com la seva estructura energètica per gaudir d'una existència saludable i feliç en tots els sentits.

GRUP NO OBERT

LaCuquera - Chikung.jpg