top of page

ALTRES ACTIVITATS

disciplines més enllà del teatre

Pilates

El Pilates s'ha convertit en una moda en els últims anys i és fàcil entendre per què. Aquest mètode d'entrenament té com a objectiu un desenvolupament muscular equilibrat, la qual cosa permet guanyar força i aconseguir moviments més harmònics i eficients.

El pilates és un mètode que afavoreix el benestar i ajuda a mantenir-se en forma. En els últims anys s'han realitzat diverses recerques que han recolzat la seva eficàcia.

 

HORARIS: Dimarts 19:45-20:30 i/o dimecres 19:00-19:45

Informació i inscripcions: Marta Torà

Telèfon: 622 16 00 28

Correu electrònic: naturatram@hotmail.com

Image by LOGAN WEAVER
Ioga


Ioga vol dir unió, és la unió del cos, la ment i l'ànima amb el "ben-sentir". El ioga ens fa més flexibles, vitals i àgils, tant físicament com mental; ens allibera de l'ansietat, cosa que fa augmentar l'energia i la autoestima. A través del ioga treballem: la pau mental, la flexibilitat, una millor postura, s'oxigena el cervell, respiració més lenta, incrementa la capacitat pulmonar, redueix l'estrès, millora el  funcionament del cor, activa el metabolisme, ayuda la digestión, redueix l'àcid làctic dels músculs i redueix el dolor a les articulacions.

 

"La força no procedeix de les capacitats físíques. Procedeix d'una voluntat invencible." Gandhi

 

GRUP NO OBERT

Meditació

 

Es de cajón pensar que la mente está a nuestro servicio, pero es fácil observar que no siempre es así. La mente suele ir por su cuenta, pensando “cosas” sin parar, rememorando situaciones pasadas o imaginando qué haremos o qué nos gustaría hacer en un futuro no necesariamente muy lejano; es decir, que nos perdemos de vivir y experimentar situaciones agradables como puede ser jugar con nuestros hijos, mientras la mente está pensando en situaciones triviales como podría ser poner una lavadora; en estos casos es cuando la mente trabaja por sí sola y nosotros estamos a su servicio, sin apenas poder controlar lo que pensamos.

En este taller aprenderemos a controlar la mente y a utilizarla en nuestro propio beneficio, utilizando varias técnicas, todas ellas muy sencillas y que podréis practicar en casa.

GRUP NO OBERT

Meditació.JPG
bottom of page