estiu de MUSICALS 2020. Actua, canta i balla!

Tot i l'època estranya que ens ha tocat viure, estem contents d'anunciar que finalment sembla que des de LaCuquera podem tornar a oferim el taller d'estiu de teatre musical. En només dues setmanes muntarem i estrenarem una peça de teatre musical! Si als teus fills i filles els agrada cantar i ballar, aquesta és la seva activitat per viure la màgia del teatre musical.

 

Inscriu-t'hi

 

Dates: Del 6 al 31 de Juliol de 2020.

Lloc: L'activitat es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola El Palau (Carrer Rubió i Ors, 1, entrada pel pati al carrer Rafael de Casanova).

Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13h.

  • Les classes es dividiran en tres blocs: una més lúdica i jocs teatrals, una part pràctica de cant i ball, i una part dedicada a la preparació del muntatge d’un musical.

  • A mig matí pararem per anar a esmorzar i fer una petita pausa i esbarjo a l’aire lliure.

  • L'últim divendres de cada quinzena finalitzarem amb la presentació davant de públic del musical assajat. La realització d’aquesta mostra i el seu format vindrà determinat per l’estat de l’alerta sanitària.

Blocs quinzenals: No cal inscriure's a les dues quinzenes, seran muntatges independents. Cada bloc es treballarà una obra de teatre musical diferent:

  • Quinzena 1 - GERONIMO STILTON (del 6 al 17 de juliol)

  • Quinzena 2 - MARY POPPINS (del 20 al 31 de juliol)

Edats: Grups de 5 a 12 anys (nascuts del 2008 al 2014)

Preu: 130€/quinzena (110€/quinzena germà)

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans de l'1 de juliol.

  • El descompte per germà o germana s'aplicarà si s'hi inscriuen la mateixa quinzena

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

info@lacuquera.com

685.406.135

Cartell Estiu de Musicals 2020.jpg

Si no coneixeu els musicals, aquí en podeu veure un petit tast...

GERONIMO STILTON

MARY POPPINS

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@lacuquera.com (ref. "Tractament de dades").