El nostre local és un espai ampli i diàfan, amb terrassa, jardí i equip de so, ideal per organitzar-hi festes i reunions. Si estàs interessat en llogar-lo, posa't en contacte amb nosaltres i te n'expliquem les condicions.

Sol·licita la informació del lloguer aquí.

Cursos per a centres cívics o casals

Amb la nostra experiència en la pedagogia teatral, oferim classes i cursos monogràfics de teatre i diferents tècniques específiques per a centres cívics. La idea és oferir un tast del que fem als tallers de teatre a LaCuquera en format de cursos de més curta durada.

Cursos per a empreses

Les tècniques del teatre poden ajudar també en l'àmbit empresarial. En els cursos per a empreses, es treballaran habilitats clau per a les relacions professionals: trencar la barrera de la timidesa, millorar la comunicació, aprendre a parlar en públic, improvisar, adquirir confiança i liderar.

En col·laboració amb www.empreshow.com

Teatre Social

Des dels seus inicis com a companya, l'equip de LaCuquera ha unit el món del teatre amb l'educació. Duem a termes projectes d'implementació social com el dut a terme l'estiu del 2008 amb la ONG Ixmucané que treballa per l'educació i integració de la dona indígena a Guatemala i apropem el teatre a col·lectius amb risc d'exclusió social.

Animacions

Vols animar una festa d'anivesari o esdeveniment important? Vols afegir-hi una mica de teatre i diversió? Des de LaCuquera també oferim animacions de tot tipus i dissenyades a mida segons les teves necessitats: aniversaris infantils, conte-contes, bodes, presentacions... Expliqueu-nos la vostra idea i us farem una proposta.

Espectacles

Com a actors i directors, els membres de LaCuquera també treballem en la producció d'espectacles, tant produccions pròpies com en la direcció o creació per a companyies que necessitin un cop de mà. Tenim també experiència en el teatre educatiu, com l'espectacle "Seguretat Virtual", que concienciava els joves dels riscos al volant.

Please reload