top of page

El nostre local és un espai ampli i diàfan, amb terrassa, jardí i equip de so, ideal per organitzar-hi festes i reunions. Si estàs interessat en llogar-lo, posa't en contacte amb nosaltres i te n'expliquem les condicions.

Sol·licita la informació del lloguer aquí.

Cursos per a centres cívics o casals

Amb la nostra experiència en la pedagogia teatral, oferim classes i cursos monogràfics de teatre i diferents tècniques específiques per a centres cívics. La idea és oferir un tast del que fem als tallers de teatre a LaCuquera en format de cursos de més curta durada.

Cursos per a empreses

Les tècniques del teatre poden ajudar també en l'àmbit empresarial. En els cursos per a empreses, es treballaran habilitats clau per a les relacions professionals: trencar la barrera de la timidesa, millorar la comunicació, aprendre a parlar en públic, improvisar, adquirir confiança i liderar.

En col·laboració amb www.empreshow.com

Teatre Social

Des dels seus inicis com a companya, l'equip de LaCuquera ha unit el món del teatre amb l'educació. Duem a termes projectes d'implementació social com el dut a terme l'estiu del 2008 amb la ONG Ixmucané que treballa per l'educació i integració de la dona indígena a Guatemala i apropem el teatre a col·lectius amb risc d'exclusió social.

Animacions

Vols animar una festa d'anivesari o esdeveniment important? Vols afegir-hi una mica de teatre i diversió? Des de LaCuquera també oferim animacions de tot tipus i dissenyades a mida segons les teves necessitats: aniversaris infantils, conte-contes, bodes, presentacions... Expliqueu-nos la vostra idea i us farem una proposta.

Espectacles

Com a actors i directors, els membres de LaCuquera també treballem en la producció d'espectacles, tant produccions pròpies com en la direcció o creació per a companyies que necessitin un cop de mà. Tenim també experiència en el teatre educatiu, com l'espectacle "Seguretat Virtual", que concienciava els joves dels riscos al volant.

Please reload

bottom of page