top of page

Nou espectacle de la Mitja i Mitjoneta per la Candelera

Com ja és tradició, a LaCuquera volem aprofitar la Fira de la Candelera per presentar-nos a la vila com a referent de teatre. Aquest 2020, la companyia de teatre familiar Mitja i Mitjoneta, formada per dues professores del nostre centre, té a punt un nou conte per representar durant la Fira.

El proper diumenge 2 de febrer, la companyia presentarà el seu darrer conte La Ruca de Bremem, la seva particular versió musical de Els Músics de Bremen, plena de mitjons i mitges, màgia i molta imaginació! I serà aquí, a LaCuquera!!!

A partir del conte popular Els Músics de Bremen, la Mitja i Mitjoneta reivindiquen el paper de les dones o les persones no identificades com a mascles en el món de la música. La Ruca de Bremen és una crítica a la falta de representació femenina o no masculina als escenaris culturals. A través de rialles, ironia i música acompanya

LA RUCA DE BREMEN

De la Cia. MITJA I MITJONETA

Preu: 5€

Durada: 40 minuts

Diumenge 2 de febrer: 10:00, 11:00, 12:00 i 13:00

Autores i direcció: Cia. Mitja i Mitjoneta

Actrius: Laia Ferré i Lorena Hernández

Lloc: LaCuquera, Carrer Major nº27

Sinopsi:

A partir del conte popular Els Músics de Bremen, la Mitja i Mitjoneta reivindiquen el paper de les dones o les persones no identificades com a mascles en el món de la música. La Ruca de Bremen és una crítica a la falta de representació femenina o no masculina als escenaris culturals. A través de rialles, ironia i música acompanyarem a la Ruca Ceci en el seu viatge fins a Bremen, on descobrirà que haurà de lluitar més que els famosos quatre músics per arribar a aconseguir el seu somni. ​

Amb múltiples canvis de personatges, la Mitja i la Mitjoneta ens faran endinsar dins aquest món utilitzant, com sempre, els seus estimats mitjons i les seves preuades mitges.

Ens acompanyeu a fer aquest viatge?

altres notícies
bottom of page