Tot i l'època estranya que ens ha tocat viure, estem contents d'anunciar que finalment sembla que des de LaCuquera podrem organitzar la 9a edició de l'ESTIU DE CINE, juntament amb l'equip de Keep Calm & Make Films. La millor oportunitat per a nens i adolescents per retrobar-se amb companys i de rodar el seu propi curtmetratge en només una setmana!

 

Inscriu-t'hi

 

Dates: Del 6 al 31 de Juliol de 2020.

Lloc: L'activitat es durà a terme a La Cuquera (c/ Major 27).

Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13h.

  • De dilluns a dijous el dia es dividirà en dos blocs: una part tècnica del curtmetratge i creació del guió, i una part interpretativa, de joc teatral i d'improvisació.

  • El divendres finalitzarem la setmana amb el rodatge d'un curt (on els alumnes participaran en l'àmbit tècnic o interpretatiu).

Blocs setmanals: No cal inscriure's totes les setmanes. L'alumne pot participar les setmanes que li vagi bé. Cada setmana es treballarà un gènere diferent:

  • Setmana 1 - POLICÍAC (del 6 al 10 de Juliol)

  • Setmana 2 - CIÈNCIA FICCIÓ (del 13 al 17 de Juliol)

  • Setmana 3 - FALS DOCUMENTAL (del 20 al 24 de Juliol)

  • Setmana 4 - PARÒDIA (del 27 al 31 de Juliol)

Edats: Grups de 8 a 18 anys (nascuts del 2011 al 2002)

Projecció dels curtmetratges: Tots els curtmetratges realitzats s'estrenaran passat l'estiu. En funció de les condicions sanitàries es projectaran a l'auditori de la Federació Obrera (entrada lliure a tothom!) o bé en una estrena online en streaming si no es pot fer presencialment. Com sempre, després els compartirem per correu electrònic amb tots els alumnes.

​Preu: 70€/setmana (60€/segona setmana i 55€/setmana germà o germana)

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans de l'1 de juliol.

  • El descompte per germà o germana s'aplicarà s'hi inscriuen la mateixa setmana.

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

estiudecine@gmail.com

685.406.135

Consulta en aquest canal tots els vídeos i curtmetratges realitzats en edicions anteriors.

estiu de cine 2020. roda el teu curtmetratge!

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@lacuquera.com (ref. "Tractament de dades").