Bones Festes!

Arriba el Nadal i com ja acostuma a ser tradició hem preparat amb els alumnes una felicitació nadalenca d'allò més teatral. Amb aquesta original proposta dels alumnes de Teatre Musical, des de LaCuquera us volem desitjar unes BONES FESTES I UN 2016 PLE DE TEATRE I IMAGINACIÓ!

NOU Curs de cinema!

Tens ganes d'aprendre a fer cinema? Vols posar en pràctica les teves habilitats en el llenguatge audiovisual? Després de l'èxit del curs de cinema per adults de l'any passat, tornem a repetir l'experiència amb una nova proposta. El nou curs d'INICIACIÓ AL LLENGUATGE CINEMATOGRÀFIC serà un curs de febrer a juny, on els alumnes aprendran de manera molt pràctica com escriure un guió, com i·luminar, com rodar, com muntar i tot allò que cal a l'hora de fer una pel·lícula. Informa't de tot i reserva la teva plaça aquí.

Pilates als matins

Per a tots aquells que busquem activitats als matins, a partir del gener estrenem dos nous grups de Pilates en horari de matins. La nostra professora Diana Jaime oferirà classes els dimarts i dijous d'11:00 a 12:00 amb possibilitat d'assistir-hi un dia o dos. L'activitat serà gestionada per la mateixa professora, si voleu més informació sobre la seva feina podeu contactar-la a: Facebook: www.facebook.com/pilatesmolins Telèfon de contacte: 670.704.991

LaCuquera - Aula de teatre, expressió i creativitat

info@lacuquera.com - c/Major 27 -  08750 Molins de Rei - 93.140.87.18  - 685.406.135

Associació Qqteatre © 2018