top of page

Nascuda com a companyia l'any 2006, Qqteatre és avui una entitat socio-educativa que treballa des del teatre i a través del teatre. Hem participat en obres de teatre per a joves, en projectes de teatre social, però sobretot ens hem especialitzat i consolidat en l’àmbit de la pedagogia teatral.

 

Després d’anys com a professors i equip coordinador de l’Escola de Teatre de Sant Feliu de Llobregat, i conscients de la utilitat pedagògica del teatre en tot tipus de públics, l’equip de Qqteatre volem ampliar la nostra oferta educativa a altres ciutats. Així neix el projecte de LaCuquera, aula de teatre, expressió i creativitat, que el curs 2012-2013 arriba a un acord de col·laboració amb el Foment Cultural i Artístic de Sant Joan Despí i el curs 2013-2014 obre la seva pròpia seu a Molins de Rei.

 

LaCuquera neix amb l'esperit i la voluntat d'estar oberta al medi que l'envolta. Per això oferim els nostres serveis a escoles, centres culturals i centres cívics de la ciutat per tal de col·laborar en la consolidació de la seva xarxa cultural i social.

 

Paral·lelament, la nostra escola és una de les fundadores de T-JOC, el Col·lectiu d'Escoles de Teatre amb Caràcter Lúdico-Educatiu, que intenta fer col·laboracions i crear sinèrgies entre les diferents escoles adreçades a aquest tipus de formació. En formen també part: La Tarima d'Igualada, La Bambalina de Santa Perpètua, L'Escola de Teatre de Sant Feliu, Imaginar-T d'Esplugues, l'Escola Hamlet de Sant Boi i el El Teatrí de Cervelló.

Xènia Mateo

Coordinadora 

i professora de teatre

Joan Sureda

Coordinador

i professor de teatre

Graduada en Art Dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona. Títol de mediadora de conflictes (2002) i curs de "Teatre com a eina educativa" organitzat per l'AADPC (2014). Experiència com a monitora de lleure en escoles i pre-escolars. Experiència en docència teatral des de 2005. Experiència com actriu i direcció en diferents projectes teatrals, i en el disseny, elaboració i implementació de projectes de teatre social.​

Graduat en Art Dramàtic a l'Estudi de Nancy Tuñón-Jordi Oliver, deixa enrera els seus estudis d'Arquitectura Superior per dedicar-se a l'interpretació i la pedagogia teatral. Ha treballat professionalment en espectacles de teatre dirigits per Lluís Pasqual, Hermann Bonnín, Carles Mallol, Jordi Casanovas, Marc Montserrat Drukker, Neil Labute, Àlex Rigola, Cristina Lügstenmann o Teresa Devant, i en televisió a la sèria de TVC La Riera. Té experiència en la docència teatral des de 2005 i en el disseny, elaboració i implementació de projectes de teatre social.​

Lorena Hernández

professora de teatre

Graduada en Art Dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona. Experiència com actriu professional en projectes teatrals fent gira nacional. Creadora i directora d’espectacles teatrals i treballs a nivell televisiu. Docent teatral amb experiència amb diferents col·lectius i grups tant de persones grans, adults, joves o infants. Tallers i monogràfics d'escriptura corporal, literària i clown.  Membre fundadora i actriu de la companyia de teatre familiar Mitja i Mitjoneta.

 

Sergi Casanovas

professor de teatre

Laia Ferré

professora de teatre

Graduada en Art Dramàtic pel Col·legi del Teatre de Barcelona. Títol de monitora del lleure. Experiència com a monitora de lleure en diferents esplais i experiència en docència teatral des de 2008. Experiència com a actriu i direcció en diferents projectes teatrals. Membre fundadora i actriu de la companyia de teatre familiar Mitja i Mitjoneta.

 

Gemma Sastre

professora de teatre

Gemma Sastre.png

Format en Art Dramàtic al Col·legi de Teatre de Barcelona, acaba els seus estudis de Biotecnologia per dedicar-se a la interpretació. Experiència com actor en diferents projectes teatrals i membre de la companyia de teatre familiar La Pera Llimonera. Creador i director d’espectacles teatrals. Títol de monitor d'activitats de lleure infantil i juvenil. Docent teatral amb experiència amb grups de joves i infants. Experiència com a monitor de lleure en diferents esplais. Secretari del Teatre "El Centre" de St. Feliu de Llobregat.

Diplomada en Interpretació davant la càmera a El Plató de Cinema. Formada en interpretació a Laura Jou - L’estudi per l’actor, així com dramatúrgia i creació en col·lectiu en altres institucions. Monitora de lleure i d’educació afectiva i sexual. Experiència en docència teatral des de 2011. Experiència com a actriu i directora en diferents projectes teatrals. Membre de Cia. Sargantana.

bottom of page