microteatre a la candelera 2020

Com ja és tradició, a LaCuquera volem aprofitar la Fira de la Candelera per presentar-nos a la vila com a referent de teatre. Aquest 2020, la companyia de teatre familiar Mitja i Mitjoneta, formada per dues professores del nostre centre, té a punt un nou conte per representar durant la Fira.

El proper diumenge 2 de febrer, aquestes dues personatges presentaran el seu nou conte La Ruca de Bremen la seva particular versió dels Músics de Bremen plena de mitjons i mitges, màgia i molta imaginació! I serà aquí, a LaCuquera!!!

 

Reserva aquí la teva entrada!

La Ruca de Bremem - LaCuquera
La Ruca de Bremem - LaCuquera

Mitja i mitjoneta - La Ruca de Bremen
Mitja i mitjoneta - La Ruca de Bremen

Mitja i Mitjoneta - LaCuquera
Mitja i Mitjoneta - LaCuquera

La Ruca de Bremem - LaCuquera
La Ruca de Bremem - LaCuquera

1/6

LA RUCA DE BREMEN

De la Cia. MITJA I MITJONETA

Amb LAIA FERRÉ i LORENA HERNÁNDEZ

 

Preu: 5€

Durada: 40 minuts

Diumenge 2 de febrer: 10:00, 11:00, 12:00 I 13:00

 

Sinopsi:

A partir del conte popular Els Músics de Bremen, la Mitja i Mitjoneta reivindiquen el paper de les dones o les persones no identificades com a mascles en el món de la música.

 

La Ruca de Bremen és una crítica a la falta de representació femenina o no masculina als escenaris culturals. A través de rialles, ironia i música acompanyarem a la Ruca Ceci en el seu viatge fins a Bremen, on descobrirà que haurà de lluitar més que els famosos quatre músics per arribar a aconseguir el seu somni.

Amb múltiples canvis de personatges, la Mitja i la Mitjoneta ens faran endinsar dins aquest món utilitzant, com sempre, els seus estimats mitjons i les seves preuades mitges.

 

Ens acompanyeu a fer aquest viatge?