top of page

Teatre familiar per la Candelera

S'acosta la Fira de la Candelera i LaCuquera ja treu fum amb assajos. Un cop més, la companyia de teatre familiar Mitja i Mitjoneta, formada per dues professores del nostre centre, té a punt un nou conte.


El proper diumenge de fira, aquestes dues personatges presentaran La Rateta Voladora en la seva particular versió, plena de mitjons i mitges, màgia i molta imaginació!
Mitja i Mitjoneta: LA RATETA VOLADORA

Dia representació: Diumenge 4 de febrer de 2018

Hores: 11:00, 11:45, 12:30, 13:15

Preu: 5€

Durada: 30 minuts

Autor i director: Cia. Mitja i Mitjoneta

Actrius: Laia Ferré i Lorena Hernández

Lloc: LaCuquera, Carrer Major nº27


Sinopsi:

Tothom coneix el conte de la Rateta presumida, però en aquesta versió la Rateta ni és presumida ni utilitza l’escombra per netejar, sinó per volar. Succeeix una passarel·la d’animals que anirà increpant a la nostra protagonista i ella, finalment, decidirà plantar cara a aquest l’assetjament constant. La confusió, el desordre i els errors són la base de la narració i és per això que la Mitja i la Mitjoneta necessiten del públic per poder seguir endavant amb la història. Mitjons que fan d’animals, preguntes sense resposta, petits conflictes... però sobretot molta màgia, imaginació, estima i empoderament.


Amb múltiples canvis de personatges, la Mitja i la Mitjoneta ens faran endinsar dins aquest món utilitzant, com sempre, els seus estimats mitjons i les seves preuades mitges.altres notícies
bottom of page