top of page

Fira de Candelera 2016

Com ja és una tradició des que vam inaugurar a Molins de Rei, a LaCuquera en preparem una de grossa per la Fira de la Candelera. Igual que els altres anys, podreu comprar alguns dels nostres productes més "cucus", i amés podreu gaudir dels espectacles de microteatre que oferirem per a totes les edats.

Mitja i Mitjoneta: LA CAPUTXETA VERMELLA

Dia representació: Diumenge 7 de febrer de 2016

Hores: 11:00, 11:45, 12:30, 13:15

Preu: 4€

Durada: 20 minuts

Autor i director: Cia. Mitja i Mitjoneta

Actrius: Laia Ferré i Lorena Hernández

Lloc: LaCuquera, Carrer Major nº27

La Mitja i la Mitjoneta són dos personatges d’allò més curiosos que es dediquen a explicar contes a la seva (i molt particular) manera. Ja porten dos anys actuant a la Fira de la Candelera on ens han presentat el conte de la Rateta Presumida i El Llop i les Set Cabretes. Aquest any, a través del seu llenguatge visual, ple de mitges, mitjons i titelles de tota mena, tornen amb una nova i coneguda història: La Caputxeta Vermella. Com sempre, dins la confusió i el desordre de les seves històries necessitaran el públic per poder seguir endavant amb la història amb molta màgia, imaginació, estima i bondat.

JULIETA ESTIMA ROMEU

Dia representació: Dissabte 6 i diumenge 7 de febrer de 2016

Hores: 18:30h, 19:30h, 20:30h

Preu: 4€

Durada: 20 minuts

Autor i director: Marta Gaston

Actors: Joan Sureda i Xènia Mateo

Lloc: LaCuquera, Carrer Major nº27

Després de més de dos anys fent classes de teatre a Molins de Rei, el Joan Sureda i la Xènia Mateo, coordinadors i professors de LaCuquera, deixen el paper de directors per ocupar per primer cop l'aula com a actors. Avui la Judit i el Roger han quedat per assajar. Són dos estudiants de teatre i els falta molt poc per l'estrena de Romeu i Julieta i els nervis estan a flor de pell. La Judit ha preparat un assaig especial, ple de sorpreses. Realitat i ficció, el teatre i la vida mateixa, es barrejaran en aquests 20 minuts de comèdia on els protagonistes es riuran de la feina de l'actor i de tot allò que envolta un assaig.

No us perdeu tampoc tots els productes que podreu comprar:

  • Samarretes per adults POCA MERDA I MOLT TEATRE: 10€

  • Samarretes infantils SÓC MOLT CUCU/A:

  • Bossa de roba POCA MERDA I MOLT TEATRE: 5€

  • Xapes amb diferents eslogans de LaCuquera: 1,5€ (O compra'n 4 per 5€)

Comments


altres notícies
bottom of page