top of page

Mitja i Mitjoneta tornen per la Candelera

Com ja és tradició, a LaCuquera volem aprofitar la Fira de la Candelera per presentar-nos a la vila com a referent de teatre. Aquest 2019, la companyia de teatre familiar Mitja i Mitjoneta, formada per dues professores del nostre centre, té a punt un nou conte per representar durant la Fira.

El proper diumenge 3 de febrer, aquestes dues personatges presentaran el seu nou conte L'Anegueta Gorda, la seva particular i crítica versió de l'Aneguet Lleig, plena de mitjons i mitges, màgia i molta imaginació! I serà aquí, a LaCuquera!!!

De la Cia. MITJA I MITJONETA

Preu: 5€

Durada: 40 minuts

Diumenge 3 de febrer: 10:30, 11:30, 12:30

Autores i direcció: Cia. Mitja i Mitjoneta

Actrius: Laia Ferré i Lorena Hernández

Lloc: LaCuquera, Carrer Major nº27

Sinopsi:

Tothom coneix el conte de la l'Aneguet Lleig, però en aquesta versió la Mitja i la Mitjoneta li donen una nova volta com ja es habitual en elles per posar en evidència en un dels problemes dels nostre món. Aquesta història parla sobre una ànega que no segueix els cànons de bellesa imposats per la societat i haurà de trobar la manera de fer front a la violència rebuda per estar grassa. Una peça de teatre que evidència la gordofòbia i lluita per combatre-la.

Amb múltiples canvis de personatges, la Mitja i la Mitjoneta ens faran endinsar dins aquest món utilitzant, com sempre, els seus estimats mitjons i les seves preuades mitges.

Ens acompanyeu a fer aquest viatge?

altres notícies
bottom of page