top of page

Fira de Candelera 2017

S'acosta la Fira de la Candelera i LaCuquera ja treu fum amb assajos. Per quart any consecutiu, la companyia de teatre familiar Mitja i Mitjoneta, formada per dues professores del nostre centre, té a punt un nou conte acabat de sortir del forn. Primer va ser La Rateta Presumida, després El Llop i les Set Cabretes i l'any passat ens van fer gaudir amb La Caputxeta Vermella.

El proper diumenge de fira, aquestes dues personatges estrenaran La Bruixa d'Oz en la seva particular versió, plena de mitjons i mitges, màgia i molta imaginació! I serà aquí, a LaCuquera!!!

Mitja i Mitjoneta: LA BRUIXA D'OZ

Dia representació: Diumenge 5 de febrer de 2017

Hores: 11:00, 11:45, 12:30, 13:15

Preu: 4€

Durada: 20 minuts

Autor i director: Cia. Mitja i Mitjoneta

Actrius: Laia Ferré i Lorena Hernández

Lloc: LaCuquera, Carrer Major nº27

La Dorita no és capaç d’imaginar-se l’aventura que avui l’espera. Sense gairebé ni adonar-se’n es trobarà dins el país d’Oz; un territori governat per bruixes on no existeixen els diners i on tots els éssers són tractats per igual. Per tornar a casa haurà de cercar a la Bruixa d’Oz tot seguint un camí de mitjons que la portaran fins a ella. Durant el trajecte tindrà la sort de conèixer un espantaocells, un home-llauna i un lleó que també necessiten dels consells de la dona més vella i sàvia del territori. No us podem dir si finalment la Dorita aconsegueix arribar a casa, però el que sí sabem és que aquesta Bruixa d’Oz li farà veure el món d’una manera completament diferent. Amb múltiples canvis de personatges, la Mitja i la Mitjoneta ens faran endinsar dins aquest món utilitzant, com sempre, els seus estimats mitjons i les seves preuades mitges. Ens acompanyeu a fer aquest viatge?

altres notícies
bottom of page