top of page

Nova oferta de Teatre Musical

Per refrescar una mica més l'estiu, a LaCuquera hem decidit ampliar la nostra oferta de cursos incloent el teatre musical.

Per una banda, a partir del curs 2015-2016 obrirem grups de teatre musical els dissabtes al matí, on al llarg de l'any treballaran tant la interpretació com la tècnica de cant i de ball. A final de curs, ens ensenyaran la feina feta presentant una mostra d'una obra musical.

Per altra banda, i per anar obrint boca, aquest estiu ampliem l'oferta de casals amb aquesta proposta més moguda. Juntament amb la nostra professora Júlia Lara, els alumnes muntaran i estrenaran un musical en només dues setmanes! Si als teus fills els agrada cantar i ballar, aquest és el seu casal. Ja sigui amb GREASE o amb ANNIE, viuran la màgia del musical.

Informa-te'n o inscriu-t'hi en aquest link.

altres notícies
bottom of page