top of page

Els adolescents van de colònies

Aquest març, els nostres alumnes adolescents de Molins i Sant Joan Despí han participat en la segona edició del CAP DE SETMANA TEATRAL. Juntament amb 6 altres escoles de teatre, La Bambalina de Santa Perpètua, La Tarima d'Igualada, La Caputxeta de Barcelona, El Teatrí de Cervelló, L'Escola de Teatre de Sant Feliu i l'Espai Escènic de Gavà, van anar els dis 21 i 22 de març de 2015 a la casa de colònies La Censada a Santa Margarida de Montbui (Anoia.)

Allà, sota les intruccions de la professora valenciana Gemma Taberner, van aprendre la tecnica del Matx d'Improvisació i van participar en un campionat el diumenge al matí. Teatre, convivència, amistats, emocions i, sobretot, molta diversió.

Us en deixem un petit resum en vídeo:

I no us perdeu tampoc l'àlbum amb totes les fotografies:

Banner_Facebook_-_Colònies.jpg
altres notícies
bottom of page