top of page

Espai Creatiu 1-3 anys

Aquest any estem molt contents de poder presentar una nova activitat per als més menuts de la casa. A l'Espai Creatiu, donarem espai als infants per desenvolupar la seva creativitat en família.

Foto de portada web_Espai Creatiu_edited.jpg

Els cursos de creativitat i expressió destinats al infants d’1 a 3 anys pretenen iniciar els nens i nenes en el món de l’expressió, tant musical com teatral. Mitjançant el joc, treballarem i desenvoluparem les capacitats expressives de l’infant, provarem, repetirem i, en definitiva, aprendrem creant. Malgrat basem les activitats en el joc, no es tracta només de deixar fer, sino d’incentivar i aconseguir un espai per a l’aprenentatge.

Aquí trobareu tota la informació de d'ESPAI CREATIU 1-3 ANYS.

altres notícies
bottom of page