top of page
Cartell Estiu de Cine 2022 - LC.jpg

Després de més de 10 anys ensenyant cinema i fent curtmetratges amb infants i joves, ja tenim a punt l'11a edició de l'ESTIU DE CINE, en col·laboració amb la realitzadora molinenca Irene Terron. Contents amb el resultat de l'any passat, mantindrem l'edició quinzenal del format, amb novetats per aprendre el màxim sense deixar de passar-nos-ho bé jugant i desconnectant. Més dies de taller, més propostes i jocs, i dos dies de rodatge per crear curtmetratges que estrenarem en gran pantalla al CineBaix. A més, amb versions adaptades per a infants i per a adolescents. No us el perdeu, tenim places limitades!

 

INSCRIU-T'HI

 

Dates: Tallers quinzenals. L'alumne/a pot participar a una o a les dues quinzenes, que seran independents. Cada bloc quinzenal es treballarà al voltant d'un gènere cinematogràfic diferent:

  • Quinzena 1 - Del 27 de juny al 8 de juliol

  • Quinzena 2 - Del 11 al 22 de juliol

Lloc: L'activitat es durà a terme a La Cuquera (c/ Major 27).

Horari: Dues setmanes, de dilluns a divendres de 9h a 13h.

  • Durant els primers 8 dies, el taller tindrà dues parts: mig matí treballarem cinema i mig matí teatre, amb una pausa entremig per fer esbarjo i esmorzar a i l'aire lliure.

  • CINEMA: Descobrirem el llenguatge cinematogràfic a través d'un gènere proposat, amb jocs i nous exercicis pràctics, així com la creació d'un curtmetratge escrit, creat i interpretat pels mateixos alumnes.

  • TEATRE: Treballarem la part teatral i la improvisació, aixi com jocs i activitats més lúdiques per fer dels matins d'estiu una cosa refrescant.

  • Els dos últims dies (dijous i divendres de la segona setmana) finalitzarem el taller amb el rodatge d'un curtmetratge on els alumnes participaran en l'àmbit tècnic i/o interpretatiu. Podeu veure més avall els curts d'anys anteriors.

Acollida: Servei d'acollida de 8h-9h o de 13h-14h per les famílies interessades (36€/quinzena i torn)

Edats: Grups de 8 a 18 anys (nascuts del 2013 al 2004)

Projecció dels curtmetratges: Des de l'any passat col·laborem amb el CineBaix de Sant Feliu de Llobregat. Per tant, tindrem l'oportunitat d'estrenar els curtmetratges realitzats pels alumnes a la gran pantalla el diumenge 25 de setembre al matí. Com sempre, després els compartirem per correu electrònic amb tot l'alumnat.

​Preu: 130€/quinzena (110€/quinzena germà o germana)

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans del 27 de juny.

  • El descompte per germà o germana s'aplicarà s'hi inscriuen la mateixa quinzena.

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

casals@lacuquera.com

685.406.135