Ha sigut un any mogut, però ja arriba l'estiu i tenim moltes ganes de tornar a fer allò que més ens agrada. Ja tenim a punt la 10a edició de l'ESTIU DE CINE, en col·laboració amb la realitzadora molinenca Irene Terron. Una edició "Remake" amb un nou format i moltes novetats per aprendre el màxim sense deixar de passar-nos-ho bé jugant i desconnectant. Més dies de taller, més propostes i jocs, i dos dies de rodatge. A més, amb versions adaptades per a infants i per a adolescents. No us el perdeu, tenim places limitades!

 

INSCRIU-T'HI

 

Dates: Del 28 de juny al 23 de juliol de 2021.

Lloc: L'activitat es durà a terme a La Cuquera (c/ Major 27).

Horari: Dues setmanes, de dilluns a divendres de 9h a 13h.

  • Durant els primers 8 dies, el taller es tindrà dues parts: mig matí treballarem cinema i mig matí teatre, amb una pausa entremig per fer esbarjo i esmorzar a i l'aire lliure.

  • CINEMA: Descobrirem el llenguatge cinematogràfic a través d'un gènere proposat, amb jocs i nous exercicis pràctics, així com la creació d'un curtmetratge escrit, creat i interpretat pels mateixos alumnes.

  • TEATRE: Treballarem la part teatral i la improvisació, aixi com jocs i activitats més lúdiques per fer dels matins d'estiu una cosa refrescant.

  • Els dos últims dies (dijous i divendres de la segona setmana) finalitzarem el taller amb el rodatge d'un curtmetratge on els alumnes participaran en l'àmbit tècnic i/o interpretatiu. Podeu veure més avall els curts d'anys anteriors.

Acollida: Servei d'acollida de 8h-9h o de 13h-14h per les famílies interessades (36€/quinzena)

Blocs quinzenals: L'alumne/a pot participar a una o a les dues quinzenes, que seran independents. Cada bloc quinzenal es treballarà al voltant d'un gènere cinematogràfic diferent:

  • Quinzena 1 - Del 28 de juny al 9 de juliol

  • Quinzena 2 - Del 12 al 23 de juliol

Edats: Grups de 8 a 18 anys (nascuts del 2012 al 2003)

Projecció dels curtmetratges: Tots els curtmetratges realitzats s'estrenaran passat l'estiu. En funció de les condicions sanitàries es projectaran a l'auditori de la Federació Obrera (entrada lliure a tothom!) o bé en una estrena online en streaming si no es pot fer presencialment. Com sempre, després els compartirem per correu electrònic amb tots els alumnes.

​Preu: 130€/quinzena (110€/quinzena germà o germana)

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans de l'28 de juny.

  • El descompte per germà o germana s'aplicarà s'hi inscriuen la mateixa quinzena.

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

casals@lacuquera.com

685.406.135

Consulta en aquest canal tots els vídeos i curtmetratges realitzats en edicions anteriors.

estiu de cine 2021. roda el teu curtmetratge!

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@lacuquera.com (ref. "Tractament de dades").