top of page
Cartell Estiu de Cine 2023 - LC.jpg

Després de més de 10 anys ensenyant cinema i fent curtmetratges amb infants i joves, ja tenim a punt la  12a edició de l'ESTIU DE CINE, en col·laboració amb la realitzadora molinenca Irene Terron. Un casal en edició quinzenal i novetats per aprendre el màxim sense deixar de passar-nos-ho bé jugant i desconnectant. Més dies de taller, més propostes i jocs, i dos dies de rodatge per crear curtmetratges que estrenarem en gran pantalla al CineBaix de Sant Feliu. A més, amb versions adaptades per a infants i per a adolescents. No us el perdeu, tenim places limitades!

 

INSCRIU-T'HI

 

Dates: Tallers quinzenals. L'alumne/a pot participar a una o a les dues quinzenes, que seran independents. Cada bloc quinzenal es treballarà al voltant d'un gènere cinematogràfic diferent:

  • Quinzena 1 - Del 26 de juny al 7 de juliol

  • Quinzena 2 - Del 10 al 21 de juliol

Lloc: L'activitat es durà a terme a LaCuquera (c/ Major 27).

Horari: Dues setmanes, de dilluns a divendres de 9h a 13h.

  • Durant els primers 8 dies, el taller tindrà dues parts: mig matí treballarem cinema i mig matí teatre, amb una pausa entremig per fer esbarjo i esmorzar a i l'aire lliure.

  • CINEMA: Descobrirem el llenguatge cinematogràfic a través d'un gènere proposat, amb jocs i nous exercicis pràctics, així com la creació d'un curtmetratge escrit, creat i interpretat pels mateixos alumnes.

  • TEATRE: Treballarem la part teatral i la improvisació, aixi com jocs i activitats més lúdiques per fer dels matins d'estiu una cosa refrescant.

  • Els dos últims dies (dijous i divendres de la segona setmana) finalitzarem el taller amb el rodatge d'un curtmetratge on els alumnes participaran en l'àmbit tècnic i/o interpretatiu. Podeu veure més avall els curts d'anys anteriors.

Acollida: Servei d'acollida de 8h-9h o de 13h-14h per les famílies interessades (40€/quinzena i torn)

Edats: Grups de 8 a 18 anys (nascuts del 2014 al 2005)

Projecció dels curtmetratges: Des de fa dos anys col·laborem amb el CineBaix de Sant Feliu de Llobregat. Per tant, tindrem l'oportunitat d'estrenar els curtmetratges realitzats pels alumnes a la gran pantalla el diumenge 17 de setembre al matí. Com sempre, després els compartirem per correu electrònic amb tot l'alumnat.

​Preu: 140€/quinzena

  • Descompte doble quinzena: 260€ 

  • Descompte per germà o germana: 120€/quinzena

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans del 25 de juny.

  • El descompte per germà o germana s'aplicarà s'hi inscriuen la mateixa quinzena.

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

casals@lacuquera.com

685.406.135

Consulta en aquest canal tots els vídeos i curtmetratges realitzats en edicions anteriors.

estiu de cine 2023. roda el teu curtmetratge!

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@lacuquera.com (ref. "Tractament de dades").

EstiuDeCine_Formulari
bottom of page