Per refrescar una mica més l'estiu, a LaCuquera a part de seguir amb el ja tradicional ESTIU DE CINE, ja fa anys que també oferim un casal més enfocat a la música. En només dues setmanes muntarem i estrenarem una petita peça de teatre musical! Si als teus fills els agrada cantar i ballar, aquest és el seu casal. Ja sigui amb EL LLIBRE DE LA SELVA o amb EL MAG D'OZ viuran la màgia del musical.

 

Inscriu-t'hi

 

Dates: Del 25 de juny al 20 de juliol 2018.

Lloc: ATENCIÓ CANVI! El casal es durà a terme a les instal·lacions de l'Escola El Palau (Carrer Rubió i Ors, 1, entrada pel pati al carrer Rafael de Casanova), i no a l'Agrupa com s'havia anunciat anteriorment.

Horari: De dilluns a divendres de 9h a 13h.

  • Les classes es dividiran en dos blocs: una part tècnica de cant i ball, i una part dedicada a la interpretació i assaig del muntatge.

  • A mig matí pararem per anar a esmorzar i fer una petita pausa i jocs al parc del costat.

  • L'últim divendres de cada quinzena finalitzarem el casal amb la presentació davant de públic del musical assajat. La representació serà al mateix local, podeu convidar-hi a qui volgueu!

NOU!!! Acollida: Nou servei d'acollida de 8h a 9h per les famílies interessades (36€/quinzena)

Blocs quinzenals: No cal inscriure's a les dues quinzenes, seran muntatges independents. Cada bloc es treballarà una obra de teatre musical diferent:

  • Quinzena 1 - EL LLIBRE DE LA SELVA (del 25 de juny al 6 de juliol)  ----------ÚLTIMES PLACES----------

  • Quinzena 2 - EL MAG D’OZ (del 9 al 20 de juliol)  ----------LLISTA D'ESPERA----------

Edats: Grups de 5 a 12 anys (nascuts del 2012 al 2006)

Preu: 125€/quinzena (110€/quinzena germà)

  • Els descomptes només s'aplicaran en cas que els alumnes s'apuntin abans del 25 de juny.

  • El descompte per germà o germana s'aplicarà si realitzen el casal la mateixa quinzena

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

casals@lacuquera.com

685.406.135

Si no coneixeu els musicals, aquí en podeu veure un petit tast...

EL LLIBRE DE LA SELVA

EL MAG D'OZ

casal de teatre musical 2018

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud i poder-vos informar d'activitats i cursos de la nostra entitat. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@lacuquera.com (ref. "Tractament de dades").