Per refrescar una mica més l'estiu, a LaCuquera a part de seguir amb el ja tradicional ESTIU DE CINE, des de l'any passat oferim també una opció molt més moguda. Juntament amb la nostra professora Júlia Lara, els alumnes muntaran i estrenaran un musical en només dues setmanes! Si als teus fills els agrada cantar i ballar, aquest és el seu casal. Ja sigui amb LA BELLA I LA BÈSTIA o amb EL REI LLEÓ, viuran la màgia del musical.

 

Inscriu-t'hi

 

Dates: Del 26 de juny al 21 de juliol 2017.

Lloc: El casal es durà al local al Punt Jove (av/ De València 21-23)

Horari: De dilluns a divendres de 9:00 a 13:00.

  • Les classes es dividiran en dos blocs: una part tècnica de cant i ball, i una part dedicada a la interpretació i assaig del muntatge.

  • A mig matí pararem per anar a esmorzar i fer una petita pausa al parc del costat.

  • L'últim divendres de cada quinzena finalitzarem el casal amb la presentació davant de públic del musical assajat. La representació serà al mateix local, podeu convidar-hi a qui volgueu!

NOU!!! Acollida: Nou servei d'acollida de 8h a 9h per les famílies interessades (36€/quinzena)

Edats: nascuts del 2005 al 2011

Blocs quinzenals: No cal inscriure's a les dues quinzenes, seran muntatges independents. Cada bloc es treballarà una obra de teatre musical diferent:

  • Quinzena 1 - LA BELLA I LA BÈSTIA (del 26 de juny al 7 de juliol)   /////     ÚLTIMES PLACES! 

  • Quinzena 2 - EL REI LLEÓ (del 10 de juliol al 21 de juliol)

Preu: 120€/quinzena (110€/quinzena segon germà)

 

La via de contacte serà l'email. Si algú no té correu electrònic ens ho pot notificar:

casals@lacuquera.com

685.406.135

Si no coneixeu els musicals, aquí en podeu veure un petit tast...

LA BELLA I LA BÈSTIA

EL REI LLEÓ

casal de teatre musical 2017

Avís legal: D'acord amb el que disposa la Llei de Serveis de la Societat de la Informació (articles 19, 20 i 21) en relació amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter (articles 5, 6 i 11) us informem que les vostres dades personals s'incorporaran en un fitxer de l'Associació Qqteatre amb la finalitat d'atendre la present sol·licitud. Podeu exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició adreçant un correu electrònic a info@lacuquera.com (ref. "Tractament de dades").