microteatre a la candelera

Com ja és tradició, a LaCuquera volem aprofitar la Fira de la Candelera per presentar-nos a la vila com a referent de teatre. Aquest 2018, la companyia de teatre familiar Mitja i Mitjoneta, formada per dues professores del nostre centre, té a punt un nou conte per representar durant la Fira.

El proper diumenge 4 de febrer, aquestes dues personatges presentaran la seva particular versió de la Rateta Presumida, plena de mitjons i mitges, màgia i molta imaginació! I serà aquí, a LaCuquera!!!

 

Reserva aquí la teva entrada!

LA RATETA VOLADORA

De la Cia. MITJA I MITJONETA

Amb LAIA FERRÉ i LORENA HERNÁNDEZ

 

Preu: 5€

Durada: 30 minuts

Diumenge 4 de febrer: 11:00, 11:45, 12:30, 13:15

 

Sinopsi:

Tothom coneix el conte de la Rateta presumida, però en aquesta versió la Rateta ni és presumida ni utilitza l’escombra per netejar, sinó per volar. Succeeix una passarel·la d’animals que anirà increpant a la nostra protagonista i ella, finalment, decidirà plantar cara a aquest l’assetjament constant. La confusió, el desordre i els errors són la base de la narració i és per això que la Mitja i la Mitjoneta necessiten del públic per poder seguir endavant amb la història. Mitjons que fan d’animals, preguntes sense resposta, petits conflictes... però sobretot molta màgia, imaginació, estima i empoderament.

 

Amb múltiples canvis de personatges, la Mitja i la Mitjoneta ens faran endinsar dins aquest món utilitzant, com sempre, els seus estimats mitjons i les seves preuades mitges.

 

Ens acompanyeu a fer aquest viatge?

 

LaCuquera - Aula de teatre, expressió i creativitat

info@lacuquera.com - c/Major 27 -  08750 Molins de Rei - 93.140.87.18  - 685.406.135

Associació Qqteatre © 2018

mitjaimitjoneta_nom_lacuquera