microteatre a la candelera

Com ja és tradició, a LaCuquera volem aprofitar la Fira de la Candelera per presentar-nos a la vila com a referent de teatre. Per quart any consecutiu, la companyia de teatre familiar Mitja i Mitjoneta, formada per dues professores del nostre centre, té a punt un nou conte acabat de sortir del forn. Primer va ser La Rateta Presumida, després El Llop i les Set Cabretes i l'any passat ens van fer gaudir amb La Caputxeta Vermella.

El proper diumenge de fira, aquestes dues personatges estrenaran La Bruixa d'Oz en la seva particular versió, plena de mitjons i mitges, màgia i molta imaginació! I serà aquí, a LaCuquera!!!

 

Reserva aquí la teva entrada!

 

Què és el MICROTEATRE?

Teatre en un espai molt reduït, molt pocs actors, molt poc públic i 20 minuts d'espectacle...

I PER NOMÉS 4€ L'ENTRADA!!! Una experiència nova i diferent. T'ho perdràs?

Cartell - Microteatre a la candelera 2017_
Cartell - Microteatre a la candelera 2017_

press to zoom
mitjaimitjoneta_nom_lacuquera
mitjaimitjoneta_nom_lacuquera

press to zoom
DSC_0009
DSC_0009

press to zoom
Cartell - Microteatre a la candelera 2017_
Cartell - Microteatre a la candelera 2017_

press to zoom
1/4

LA BRUIXA D'OZ

De la Cia. MITJA I MITJONETA

Amb LAIA FERRÉ i LORENA HERNÁNDEZ

 

Preu: 4€

Sessions de matí. Durada: 20 minuts

Diumenge 5 de febrer: 11:00, 11:45, 12:30, 13:15

 

Sinopsi:

La Dorita no és capaç d’imaginar-se l’aventura que avui l’espera. Sense gairebé ni adonar-se’n es trobarà dins el país d’Oz; un territori governat per bruixes on no existeixen els diners i on tots els éssers són tractats per igual. Per tornar a casa haurà de cercar a la Bruixa d’Oz tot seguint un camí de mitjons que la portaran fins a ella. Durant el trajecte tindrà la sort de conèixer un espantaocells, un home-llauna i un lleó que també necessiten dels consells de la dona més vella i sàvia del territori. No us podem dir si finalment la Dorita aconsegueix arribar a casa, però el que sí sabem és que aquesta Bruixa d’Oz li farà veure el món d’una manera completament diferent.

Amb múltiples canvis de personatges, la Mitja i la Mitjoneta ens faran endinsar dins aquest món utilitzant, com sempre, els seus estimats mitjons i les seves preuades mitges.

 

Ens acompanyeu a fer aquest viatge?