microteatre a la candelera

Com ja és tradició, a LaCuquera volem aprofitar la Fira de la Candelera per presentar-nos a la vila com a referent de teatre. A part de tenir una parada on vendrem samarretes i complements molt teatrals, podreu gaudir dins la nostra sala de dos fantàstics espectacles de microteatre.

 

Reserva aquí la teva entrada!

 

Què és el MICROTEATRE?

Teatre en un espai molt reduït, molt pocs actors, molt poc públic i 20 minuts d'espectacle...

I PER NOMÉS 4€ L'ENTRADA!!! Una experiència nova i diferent. T'ho perdràs?

LA CAPUTXETA VERMELLA

De la Cia. MITJA I MITJONETA

Amb LAIA FERRÉ i LORENA HERNÁNDEZ

 

Preu: 4€

Sessions de matí. Durada: 20 minuts

Diumenge 7 de febrer: 11:00, 11:45, 12:30, 13:15

 

Sinopsi:

La Mitja i la Mitjoneta són dos personatges d’allò més curiosos que es dediquen a explicar contes a la seva (i molt particular) manera. Ja porten dos anys actuant a la Fira de la Candelera on ens han presentat el conte de la Rateta Presumida i El Llop i les Set Cabretes. Aquest any, a través del seu llenguatge visual, ple de mitges, mitjons i titelles de tota mena, tornen amb una nova i coneguda història: La Caputxeta Vermella. Com sempre, dins la confusió i el desordre de les seves històries necessitaran el públic per poder seguir endavant amb la història amb molta màgia, imaginació, estima i bondat.

Mitja i Mitjoneta - La Caputxeta
Mitja i Mitjoneta - La Caputxeta

press to zoom

press to zoom

press to zoom
Mitja i Mitjoneta - La Caputxeta
Mitja i Mitjoneta - La Caputxeta

press to zoom
1/3

JULIETA ESTIMA ROMEU

Escrita i dirigida per MARTA GASTON

Amb JOAN SUREDA i XÈNIA MATEO

 

Preu: 4€

Sessions de tarda. Durada: 20 minuts

Dissabte 6 i diumenge 7 de febrer: 18:30h - 19:30h - 20:30h

 

Sinopsi

Després de més de dos anys fent classes de teatre a Molins de Rei, el Joan Sureda i la Xènia Mateo, coordinadors i professors de LaCuquera, deixen el paper de directors per ocupar per primer cop l'aula com a actors. Avui la Judit i el Roger han quedat per assajar. Són dos estudiants de teatre i els falta molt poc per l'estrena de Romeu i Julieta i els nervis estan a flor de pell. La Judit ha preparat un assaig especial, ple de sorpreses. Realitat i ficció, el teatre i la vida mateixa, es barrejaran en aquests 20 minuts de comèdia on els protagonistes es riuran de la feina de l'actor i de tot allò que envolta un assaig.

 

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/2